Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP, kiedy stop, jak skille ?

Ketrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dorwałem eq na S24 Phantos, jakieś na low lvl typu
- fms+9 sr 26 kd + 3
​- nieszczęsną + 9

- 11 medali ( czyli w sam raz na bojowca)
i inne przydatne rzeczy.
Postanowiłem, że zagram WP ale nigdy nie grałem tą postacią, zawsze to był body :P
Mam takie oto pytania ?

1.Kiedy zrobić stop ? 35,54, czy odrazu do 71 ?

2.Ostrze. potem jakie skill ? Myślałem nad strachem. Wiadomo, że sura WP to nienajlepsza postać do pvp ale chce sobie potem radzić w pojedynkach ;p

Za pomocne dla mnie posty, dam like ;P

Opublikowano

Na 35 zrób postój na metki w M2 na boju żeby wykoxić zbrojke na 42+9

Kup EQ z PZ i RÓB BIOLOGA

biolog to podstawa. ostrze-strach-wir/palec-rozpro-zbrojka do PvP oszcze-strach-rozpro-palec-wir-zbrojka

ja 55 też stajesz na metki i kombinujesz EQ na 60+

I dalej powinieneś wiedzieć co i jak ;)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Stopa zrób na takim lvlu, na którym jest dużo wolnych metków :)

Ja bym Ci polecił build:

Ostrze>Strach>Wir>Palec>Rozpro

Do 52 masz expa - nie będzie dużo gorzej niż Ostrze, Strach i zbroja, a potem z palcem już pvp, jak dojdzie rozpro to kosisz :)

Opublikowano

.Kiedy zrobić stop ? 35,54, czy odrazu do 71 ?
2.Ostrze. potem jakie skill ? Myślałem nad strachem. Wiadomo, że sura WP to nienajlepsza postać do pvp ale chce sobie potem radzić w pojedynkach ;p

1. za 35 zrób postój koniecznie zrób boja bedzie lepiej. drop Ku aura wirek silne itp. Ogolnie na tym lv sie zbiera kase na rzeczy na późniejsze lv np 42 54 itp

albo postój na 71/54 i potem dropa. ale ja wole 1 opcje

2.ostrze strach palec rozpro wir zbrojka

mi zawsze ten typ pasował

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

Opublikowano

Ja bym polecam najpierw zatrzymać się na 35 na ok. 1 miecha dropić dużo ku ile się da . a potem cisnąć aź do 55 wtedy 3 skile na G1 zrobić i jechać do v2 expić ...

Opublikowano

1.Kiedy zrobić stop ? 35,54, czy odrazu do 71 ? Przerwę sobie zrób na 54 ew. na 42lv.

Tak sura wp to znakomita postać pod pvm,więc powiem Ci jaki bulid będzie dla Ciebie najlepszy:

Czarowane > Strach > Wir > Palec > Zbrojka/Rozpro

Opublikowano

Sura powiem ci że jest bardzo dobrą postacią do do pvm a na wyszych lv do pvp :) Ale co się będe rozpisywał odpiszę ci na pytania :D

Pytasz na jakim najlepiej się lv zatrzymasz ?

Powineś się zatrzymać na początek na 35lv zrobić boja pochodzić na metki zrobić / kupić eq do 54.

Następnąy stop powinneś zrobić na 50/54lv i wbijać skille na G/P i kupic eq z nieb.łez i broń z 35+ sr która będzie ci służcyć do 65/75lv..

Co masz wbijać po czarowanym ostrzu?

Ja bym ci radził wbijać tak : Czarowane ostrze ---> czarowana zbroja ---> strach ---> uderzenie palcem ---> smoczy wir ---> rozproszenie :)

c2f3ed01de77.gif

Opublikowano

Co do skili to Ostrze > strach > zbroja ( pod full EXP ) Co do postoju na EQ skille to ja robię to aktualnie na 35lv tzn zakupiłem sobie podwójny drop na miesiąc i przez miesiąc dropie ku itp i je czytam :P

Opublikowano

Dzieki wielkie za odpowiedzi :) Pojde buildem ostrze - strach - wir .

I takie małe pytanie gra ktos moze na Phantos, Shinsoo ? Nudno troche bo malo osob gra :P

Opublikowano

Na 35 przerwa, bij metki w M2, kup lepsze eq. Następny przystanek na 45lv, bijesz metki na sohan. Następny przystanek to już na 75lv, metki w redlesie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...